Audicienvacature plaatsen?

Het grootste bereik voor werkgevers in de audicienbranche, specialistische hoorzorg, leveranciers/producenten en verwante organisaties. Earline biedt samen met www.audiovacatures.nl banen voor hoorzorg professionals in alle regio’s van Nederland.

Bent u op zoek naar versterking van uw team, vervanging van een vertrekkend collega of wenst u simpelweg uw organisatie uit te breiden met nieuw talent? Vele bedrijven gingen u voor door hun vacature(s) uit te zetten via Earline en www.audiovacatures.nl.

Waarom?

Wij bieden u de mogelijkheid uw vacature kenbaar te maken aan ruim 2000 business-2-business nieuwsbriefabonnees, waaronder audiciens/opticiens, specialisten en leveranciers, maar ook recentelijk afgestudeerden die op zoek zijn naar een leuke baan!

De Earline website: www.earline-magazine.nl en Audiovacatures.nl  vacaturepagina trekken dagelijks honderden unieke bezoekers en tevens worden er via de Social Media ook geïnteresseerden naar de speciaal daarvoor bedoelde Earline vacaturepagina op Facebook gedirigeerd.

Mogelijkheden

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor u gegarandeerd de juiste exposure heeft om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

  • Plaatsing 8 weken op de Earline website en opname digitale Earline nieuwsbrief + plaatsing op Audiovacatures.nl(€ 249,-)
  • Earline Facebook vacaturepagina

Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het publiceren van een vacature in ons magazine (1/2 pagina). Kosten hiervoor bedragen € 795,-. Online plaatsen in de nieuwsbrief en op Facebook is hierin inbegrepen. Neem voor meer informatie contact op met Frank Smits (frank.smits@ltmedia.nl).

Hoe?

Er zit geen limiet aan de hoeveelheid tekst, maar een bondige, vlot geschreven tekst is raadzaam. Uiteraard kunnen we de tekst ook van een logo en/of beeld plaatsen van uw winkel of organisatie.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot maatwerk, bijvoorbeeld het inventariseren van de functievereisten, het opmaken van een wervende tekst en ondersteuning van het wervingstraject. Met ruime ervaring in het werven van vakspecialisten bent u bij Earline aan het juiste adres.

Contact

U kun contact opnemen met Frank Smits (frank.smits@ltmedia.nl) of telefonisch via +31 (0)26 361 69 60.

We zien uw vacature graag terug bij Earline Magazine!