Te koop aangeboden: de enige zelfstandige audicienswinkel in Kampen

Aangeboden wordt:

Bosch Optiek en Gehoor te Kampen

Zoals de naam al zegt is deze winkel een gecombineerde optiek- en horen winkel. En dat al van oudsher. Mocht er belangstelling zijn voor overname van één van beide categorieën, optiek dan wel horen, dan is dat zeker bespreekbaar. De eigenaren staan hier niet onwelwillend tegenover. Op dit moment komt het grootste gedeelte van de omzet via de horen afdeling.

In 2002 hebben de huidige eigenaren het toenmalige bedrijf, waar zij beiden werkten, overgenomen. Na de verhuizing in 2010 naar de huidige locatie is de naam gewijzigd in Bosch Optiek en Gehoor. De winkel is momenteel gevestigd aan de rand van het centrum van Kampen, goed bereikbaar per auto en volop (betaald) parkeren in de directe omgeving.

De huidige winkel wordt gerund door het ondernemersechtpaar, er is geen personeel in dienst. De omzet en zeker de winstgevendheid kan als zeer goed bestempeld worden. Daarnaast is er nog volop ruimte voor verdere groei in omzet.

De winkel verkeert in een uitstekende staat en beschikt, zeker op het gebied van audio, over de modernste apparatuur. Na overdracht kan er in principe gewoon doorgedraaid worden.

Naast de volledige inventaris en voorraad wordt ook het winkelpand met bovenwoning verkocht. In principe gaat de voorkeur uit naar volledige overname, van zowel winkel als onroerend goed, door één partij.

De huidige eigenaren willen zich volledig terugtrekken uit het opticiens- en audiciensvak en een geheel andere invulling aan hun leven geven.

Meer informatie

Meer informatie is beschikbaar in de vorm van een informatiememorandum.

Dit memorandum is verkrijgbaar via Leslie Pots, Partner van Claassen, Moolenbeek & Partners te Zeist.

06-10947501; leslie.pots@cmenp.nl

Reacties

Comments